Nieuw bestuur Stichting Open Monumentendag Delft

Terug

Vier enthousiaste Delftenaren nemen het stokje over van het oude bestuur en gaan zich inzetten voor Open Monumentendag Delft.
Met veel dank aan de oude bestuursleden: Marlene Vreeke, Angela Kok en Ton van Driel!

Lees hieronder wie de nieuwe bestuursleden zijn.

 

 

Cher Mattijssen (1961) – voorzitter
Naast mijn werk als beeldend kunstenaar heb ik ook ruime ervaring in gemeentelijk onderwijs- evenementen- kunst- en cultuurbeleid. 
Open Monumentendag is dé gelegenheid om Delft nog beter te leren kennen.
De binnenstad vind ik één van de mooiste van Nederland. Niet te groot, niet te klein, monumentaal oud, vol leven met zijn bewoners, toeristen en studenten.  Een stad vol geschiedenis waar ik graag rondloop en inspiratie opdoe voor mijn beeldende kunst. 
https://www.linkedin.com/in/cher-mattijssen-4a34071a/

vacature – penningmeester

Ignatz de Schepper (1943) – secretaris
Ik ben voorzitter van de werkgroep  Achter de Gevels van Delft, waarbinnen vrijwilligers de geschiedenis van historische panden uitzoeken. Daarachter liggen prachtige Delftse verhalen. 
https://www.achterdegevelsvandelft.nl/   

Lucas van Berkum (1996) – lid, plaatsvervangend voorzitter
Als geboren en getogen Delftenaar vind ik het een eer om mij als bestuurslid in te zetten voor Stichting Open Monumentendag Delft. Momenteel zit ik in de masterfase van mijn studie Geschiedenis in Leiden en daarnaast maak ik onderdeel uit van de opleidingscommissie van mijn studie. Met een positieve blik kijk ik uit naar een succesvolle en inspirerende Open Monumentendag 2021 aankomende nazomer in Delft!
https://www.linkedin.com/in/lucasvanberkum/